7 & 8 mei vindt de UCI BMX Supercross World Cup plaats op Sportcentrum Papendal. Dit is de op één na laatste stop voor de Olympische Spelen, een belangrijk moment waar de rijders jullie support nog goed kunnen gebruiken.  Let op, tot en met 29 februari kunnen jullie nog profiteren van de 50% voorverkoop korting!!

Kom deze (internationale) toppers aanmoedigen en geniet! Er is meer te zien en te beleven op het evenemententerrein van Papendal. Rick Koekoek & Dez Maarssen zijn aanwezig en zullen spectaculaire Bike Trial & Flatland clinics en demo’s verzorgen. Daarnaast vindt op zaterdag de 4X Pro Tour wedstrijd plaats met internationale toppers en zal er op zondag tijdens de Pump Battle World Series worden gestreden voor de titel 2016. Iedereen kan meedoen aan deze Pump Battle World Series.

Voor het volledige programma en tickets kunt je terecht op http://www.bmxholland.com/.

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Verslag en uitslag Lichtwedstrijd Schoonebeek

Fietscross seizoen afgesloten met lichtwedstrijd in Schoonebeek. Zaterdag avond hebben de Lochsprinters het crossseizoen afgesloten met de Lichtwedstrijd in het Drentse Schoonebeek. Dit is een wedstrijd waar je verkleed aan de start mag verschijnen  en Read more...

Nieuws

Crossbaan afgesloten voor iedereen

Door de invallende dooi  mag er niet gefietst worden op de crossbaan

Nieuws

Inschrijflijsten NCK Nuland

Hallo leden/ouders, De Lochsprinters trainen zaterdag in groep 3,  09.00 t/m 09.30 uur Iedereen krijgt een groene stikker die je op de nummerplaat  moet plakken, zonder stikker geen training. Stikkers worden door de clubvertegenwoordeger (Henk Scholman) Read more...