7 & 8 mei vindt de UCI BMX Supercross World Cup plaats op Sportcentrum Papendal. Dit is de op één na laatste stop voor de Olympische Spelen, een belangrijk moment waar de rijders jullie support nog goed kunnen gebruiken.  Let op, tot en met 29 februari kunnen jullie nog profiteren van de 50% voorverkoop korting!!

Kom deze (internationale) toppers aanmoedigen en geniet! Er is meer te zien en te beleven op het evenemententerrein van Papendal. Rick Koekoek & Dez Maarssen zijn aanwezig en zullen spectaculaire Bike Trial & Flatland clinics en demo’s verzorgen. Daarnaast vindt op zaterdag de 4X Pro Tour wedstrijd plaats met internationale toppers en zal er op zondag tijdens de Pump Battle World Series worden gestreden voor de titel 2016. Iedereen kan meedoen aan deze Pump Battle World Series.

Voor het volledige programma en tickets kunt je terecht op http://www.bmxholland.com/.

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Uitslagen en verslag NK zaterdag

Totaal uitslag alle rijders: Kopie van NK 2014 dag 1 Eindstand promotie klasse: Kopie van PROmotie klasse 2013-2014 (7) Verslag door Yvonne: NK dag 1 2014 Uitslagen staan nu ook op de NFF site:

Nieuws

Verslag en foto’s Twents kampioenschap Nijverdal

Verslag: Verslag Twents Kampioenschap-2     Finale filmpjes: https://www.youtube.com/user/Lochsprinters/videos

Nieuws

Regio uitslagen/tussenstanden.

Hierbij weer de diverse uitslagen en tussenstand na de tweede regio wedstrijd in Klazienaveen van zaterdag 21 mei. Finale uitslag regio2a. Finale uitslag open klasse regio2a. Regio tussenstand na regio 2a.