7 & 8 mei vindt de UCI BMX Supercross World Cup plaats op Sportcentrum Papendal. Dit is de op één na laatste stop voor de Olympische Spelen, een belangrijk moment waar de rijders jullie support nog goed kunnen gebruiken.  Let op, tot en met 29 februari kunnen jullie nog profiteren van de 50% voorverkoop korting!!

Kom deze (internationale) toppers aanmoedigen en geniet! Er is meer te zien en te beleven op het evenemententerrein van Papendal. Rick Koekoek & Dez Maarssen zijn aanwezig en zullen spectaculaire Bike Trial & Flatland clinics en demo’s verzorgen. Daarnaast vindt op zaterdag de 4X Pro Tour wedstrijd plaats met internationale toppers en zal er op zondag tijdens de Pump Battle World Series worden gestreden voor de titel 2016. Iedereen kan meedoen aan deze Pump Battle World Series.

Voor het volledige programma en tickets kunt je terecht op http://www.bmxholland.com/.

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Tussenstand scholencross

Verslag en tussenstand: scholencross-dag-1 Verslag:  Karin Sasbrink.  

Nieuws

Huldiging kampioenen

Uitnodiging Nieuwjaarsreceptie 2016 en huldiging kampioenen U bent op dinsdag 5 januari 2016 van harte welkom op de nieuwjaarsreceptie en huldiging van kampioenen. Burgemeester Anneke Raven houdt een nieuwjaarstoespraak Aansluitend vindt samen met wethouder Johan Read more...