7 & 8 mei vindt de UCI BMX Supercross World Cup plaats op Sportcentrum Papendal. Dit is de op één na laatste stop voor de Olympische Spelen, een belangrijk moment waar de rijders jullie support nog goed kunnen gebruiken.  Let op, tot en met 29 februari kunnen jullie nog profiteren van de 50% voorverkoop korting!!

Kom deze (internationale) toppers aanmoedigen en geniet! Er is meer te zien en te beleven op het evenemententerrein van Papendal. Rick Koekoek & Dez Maarssen zijn aanwezig en zullen spectaculaire Bike Trial & Flatland clinics en demo’s verzorgen. Daarnaast vindt op zaterdag de 4X Pro Tour wedstrijd plaats met internationale toppers en zal er op zondag tijdens de Pump Battle World Series worden gestreden voor de titel 2016. Iedereen kan meedoen aan deze Pump Battle World Series.

Voor het volledige programma en tickets kunt je terecht op http://www.bmxholland.com/.

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Opgavelijst Veluws kampioenschap Nunspeet

adres Sportlaan 6    Nunspeet Stuurbordnummer Naam Klasse 901 manuwarnet J 902 bjornhoogland PJ 902 bjornhoogland J 903 castijhuis J 904 suzannereimink D 905 gijskevelham J 909 jordyteravest J 911 stephangeerling J 913 robinboevink J 913 Read more...

Foto's

Verslag en foto’s District 4 B Haaksbergen.

Verslag: Lochsprinters met 76 rijders naar Hoaksebargen Foto’s

Nieuws

Hulp gevraagd voor baanonderhoud

Op zaterdag 25 februari en 4 maart aanstaande staat er weer een baanonderhoud gepland. We zoeken mensen die een of beide dagen kunnen helpen vanaf 8.00 uur. Graag een berichtje sturen per app of sms naar Read more...