Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Info, opgave en uitnodiging Sallands kampioenschap Dedemsvaart

Opgavelijst: Salland kampioenschap Dedemsvaart Uitnodiging: PK Dvaart 21 sept   Controleer altijd voor 9.30 uur of je ingeschreven staat in de juiste klasse door te kijken op de lijsten langs de baan. Sta je niet Read more...

Nieuws

Uitslagen en tussenstand District B3 Klazienaveen

Finale District: Finale District B3 Clubuitslag: Clubuitslag District B3 Tussenstand: Tussenstand District B3 Openklasse: Top 3 openklasse

Nieuws

Informatie over de Openingswedstrijd!!

Zaterdag 2 april a.s. Openingswedstrijd op de crossbaan aan de Beethovenlaan 81 in Nijverdal. Hierbij de belangrijkste informatie voor deze dag: – Training begint om 9.30 uur – Wedstrijd om 11.00 uur – Inschrijfgeld bedraagt Read more...