Related Posts

Nieuws

Verslag Overijssels kampioenschap Haaksbergen

Overijssels kampioenschap fietscross in Hoaksebargen (Haaksbergen) Zaterdag  vertrokken de Lochsprinters met 40 rijders richting Haaksbergen voor het Overijssels kampioenschap fietscross.  Rond de baan werd aandacht gevraagd door de stichting  STOP HERSENTUMOREN.nl  , verschillende rijders fietsten Read more...

Nieuws

Verslag regiowedstrijd Dedemsvaart

Lochsprinters met 62 rijders naar regio wedstrijd, Zaterdag werd in Dedemsvaart de 3e regio wedstrijd verreden  die meetelt  voor het regio kampioenschap. Met 62 rijders zijn we de grootste club uit de regio  gevold door Read more...

Nieuws

Uitslagen Openingswedstrijd.

In de bijlagen staan de finale uitslagen en de totale uitslag per club van de openingswedstrijd in Nijverdal. Uitslag openingswedstrijd Nijverdal 02 april 2011 uitslag openingswedstrijd per club.