Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Nog een aantal plekken beschikbaar voor extra training op dinsdag, zie de voorwaarden!

Beste rijders,   Ook na de zomervakantie gaan we weer veder met de ‘’selectieve training’’ op de dinsdagavond. Echter verandert er wel het een en ander, Tom Mars en Rinke Tempert houden het voor gezien Read more...

Nieuws

Opgavelijst Achterhoeks kampioenschap Doetinchem

Opgavelijst: Opgavelijst Achterhoeks kampioenschap Doetinchem

Nieuws

Flyer en opgavelijst Fries Kampioenschap

Flyer: http://www.fccdeheideclub.nl/2013/09/16/fries-kampioenschap-5-oktober-2013/   Opgavelijst: Fries Kampioenschap   Controleer altijd voor 9.30 uur of je ingeschreven staat in de juiste klasse door te kijken op de lijsten langs de baan. Sta je niet op de inschrijflijsten Read more...