Hallo rijders en ouders/verzorgers,

Woensdag 27 April 2016 vervallen de trainingen voor de groepen 3 en 5.

Dit in verband met Koningsdag.

 

Met sportieve groet,

Richard Smalbrugge

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Algemeen regionale afspraken, district Oost ( NFF )

Hallo rijders, ouders/verzorgers en crossliefhebbers,   In de bijlage het wedstrijdreglement van District Oost en gedragscodes Lees alles even goed door zodat je up to date op de wedstrijd kan verschijnen. District regels: District regels 2015 (03-03-2015)-1 Read more...

Nieuws

Vrije training voor KNWU leden in Haaksbergen op 4 mei

Op zondag 4 mei kunnen KNWU leden gratis trainen in Haaksbergen, zie onderstaande flyer!

Nieuws

Verslag regio 2B Raalte

Lochsprinters scoren goed bij 2e regio wedstrijd. Zaterdag stond de 2e regio wedstrijd op de kalender in Raalte waar de Lochsprinters weer in grote getale aanwezig waren. De rijders die voor het eerst in Raalte Read more...