Hallo rijders en ouders/verzorgers,

Woensdag 27 April 2016 vervallen de trainingen voor de groepen 3 en 5.

Dit in verband met Koningsdag.

 

Met sportieve groet,

Richard Smalbrugge

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Deelnemerslijsten District 4B Haaksbergen

Clubtaart: clubtaart-4b Inschrijving clubs: inschrijving-per-club-4b Inschrijving klasse: inschrijving-per-klasse-4b

Nieuws

Wethouder opent Twents Kampioenschap

Het Twents Kampioenschap fietscross 2010 op 25 september wordt geopend door wethouder  Beintema van de gemeente Hellendoorn. Het bestuur van Fietscross vereniging de Lochsprinters heeft wethouder Jelle Beintema bereid gevonden om het Twents Kampioenschap fietscross Read more...

Nieuws

Nieuwe groepsindeling vanaf maandag 17 augustus.

vanaf maandag 17 augustus begint de reguliere training weer. In de link kun je zien op welke dag en tijdstip jij traint. trainingsindeling 2015 De vrije training begint op donderdag 27 augustus van 19.30 uur Read more...