Related Posts

Nieuws

Eerste BMX After Season Party op 11 nov!

Eerste BMX After Season Party op 11 nov! Dit jaar vindt op 11 november de eerste BMX After Season Party plaats, in club El Sombrero te Reusel (NL). In deze mooie discotheek, gelegen in dit Read more...

Nieuws

Correctie op nieuws item.

Geachte Leden en/of Ouders, In het nieuws bericht welke zondag 30 januari 2011 onder de naam “wedstrijdinformatie voor (nieuwe) leden” op onze website geplaatst was stonden enkele stukken die niet meer Klopte, waaronder de trainingsindeling Read more...

Nieuws

[knwu] Inschrijving Indoor St. Etienne

Tot 25 November is het mogelijk in te schrijven voor de indoor in St. Etienne. Zie melding en uitnodiging op de KNWU-site: http://www.knwu.nl/mededelingen/bmx-inschrijving-indoor-st-etienne-loire-frankrijk-14-en-15-december-2013