Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Wedstrijdseizoen

Het nieuwe wedstrijdseizoen staat weer voor de deur. Vergeet je niet om je alvast in te schrijven voor de wedstrijden waar je aan mee wil doen. We beginnen dit jaar wederom in Nijverdal met de Read more...

Nieuws

Geen training op 2e paasdag.

De training van a.s maandag (2e paasdag) komt te vervallen. Om de rijders van deze groepen wel een mogelijkheid te bieden om te kunnen trainen, kunnen zij meetrainen op woensdag. groep 2 kan aansluiten bij Read more...

Nieuws

Protocol bekeruitreiking tijdens regio wedstrijd in Nijverdal

Bekeruitreiking regio A Eerst de bekeruitreiking van de open klasse. Na de openklasse gaan de rijders zich opstellen in het park ferme in de volgorde die ook altijd op de wedstrijddag op de lijsten staan. Read more...