Eindstand: Eindstand District A

Als er een geel vakje bij je naam staat zijn er 2 rijders met het zelfde aantal punten, de rijder die het hoogst heeft geschoord staat boven aan.

Verslag door Karin:district 5a haaksbergen

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Verslag en uitslagen Betuws kampioenschap

Verslag met dank aan Hetty: Vier kampioenen op het Betuws Kampioenschap in Geldermalsen Betuws_2014_uitslag_top3 Betuws_2014_uitslagen_per_klasse Betuws_2014_uitslagen_per_club Tussenstand promotie klasse:  comming soon

Nieuws

Nieuwe groepsindeling vanaf maandag 17 augustus.

vanaf maandag 17 augustus begint de reguliere training weer. In de link kun je zien op welke dag en tijdstip jij traint. trainingsindeling 2015 De vrije training begint op donderdag 27 augustus van 19.30 uur Read more...