Related Posts

Nieuws

Uitslagen District 3A Dedemsvaart

Finale District: Finale District 3A Clubuitslag:  Clubuitslag District 3A Lochsprinters Tussenstand District: Tussenstand District 3A Dedemsvaart Tussenstand club’s   Finale openklasse: Finale Open 3A

Nieuws

Wedstrijdkalender 2014 staat online

Wedstrijdkalender  2014.   Je kan je nu weer inschrijven voor de wedstrijden van 2014. Je kan inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord , de handleiding staat op de website bij: http://lochsprinters.nl/handleiding-online-inschrijven/ Op de inschrijf kalender staan Read more...

Nieuws

Extra training zaterdagmorgen vanaf 15 november

Vanaf zaterdagmorgen 15 november is er voor alle leden (alle leeftijden) een vrije training. De training is van 9.30 uur tot en met 11.00 uur. Hou het stoplicht in de gaten of de training doorgaat. Read more...