Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Opgavelijst en info District 5B Klazienaveen

Opgavelijst:   District 5 B Klazienaveen Zaterdag is de laatste District wedstrijd van de B serie, iedereen die 4 wedstrijden heeft gefietst krijgt na afloop een beker. De rijders die alle wedstrijden  gefietst hebben krijgen 7 Read more...

Nieuws

Vakantie trainingsrooster

Hallo Allemaal, Evenals voorgaande jaren willen we de rijders opnieuw de mogelijkheid geven om wel door te kunnen trainen in de zomervakantie (bouwvak). Aanstaande week, week 28 (7 juli) is de laatste week training volgens Read more...

Nieuws

Uitnodiging Kampioenschap van Twente te Nijverdal

TWENTS Kampioenschap fietscross 25-9-2010 Trainingstijden: BLOK 1: Jongens t/m 12 jaar en meisjes t/m 11 jaar trainen van 8.45 tot 9.45 uur. BLOK 2: Jongens vanaf 13 jaar, meisjes vanaf 12 jaar en de cruisers Read more...