Hallo allemaal,

Misschien door de vakantie vergeten, maar denken jullie er aan op je op te geven voor de clubcross en bbq van 27 augustus.

Degene die zich al aangemeld hebben staan op de lijst, en voor degene die het vergeten is, graag voor a.s. vrijdag via de site aanmelden ivm inkoop van het vlees ed.

Aanmelden voor de clubcross gaat online via de wedstrijdopgave.

Met sportieve groet,

Marjon Borkent

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

911 Stephan Geerling ontwerpt kampioenstrui

Het Twents Kampioenschap verdient een mooie kampioenstrui. Voor het bestuur van de FCV de Lochsprinters stond als een paal boven water dat de kampioenstrui een mooi aandenken moest zijn. Het bestuur wilde een relatie leggen Read more...

Nieuws

Correctie op nieuws item.

Geachte Leden en/of Ouders, In het nieuws bericht welke zondag 30 januari 2011 onder de naam “wedstrijdinformatie voor (nieuwe) leden” op onze website geplaatst was stonden enkele stukken die niet meer Klopte, waaronder de trainingsindeling Read more...

Nieuws

Verslag van topcompetitie 1 Veldhoven

Afgelopen weekend (zaterdag 13 en zondag 14 april) werd de eerste topcompetitie verreden in het Brabantse Veldhoven. Voor de lochsprinters waren er 6 rijders die deelnamen aan deze wedstrijd. Kyano van Vlimmeren, Thijs Laarman, Ruben Read more...