Hallo allemaal,

Omdat er voor de zomervakantie drie trainers hebben aangegeven te stoppen is er een nieuwe indeling gemaakt voor de trainingen. Het was een flinke klus om met het trainersteam die we hebben, de trainingen opnieuw in te delen. We denken dat dit de beste oplossing is voor nu. Na een tijdje zullen we deze vorm gaan evalueren.

Er is nu de mogelijkheid voor groep 2 en 3 (zie indeling) om op 2 avonden te trainen. Een avond mag natuurlijk ook, maar de mogelijkheid voor 2 is er.

We hopen nog wel dat er eventueel wat (oudere) rijders en/of ouders zijn die willen helpen tijdens de trainingen.

Als er vragen zijn kunnen die gemaild worden naar de trainingscoördinator, Paul Baan, trainingscoordinator@lochsprinters.nl

Met sportieve groet,

Trainers en Bestuur FCV De Lochsprinters

hierbij de link     Trainingsindeling vanaf 30-8-2016

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Protocol bekeruitreiking tijdens regio wedstrijd in Nijverdal

Bekeruitreiking regio A Eerst de bekeruitreiking van de open klasse. Na de openklasse gaan de rijders zich opstellen in het park ferme in de volgorde die ook altijd op de wedstrijddag op de lijsten staan. Read more...

Nieuws

2e deel foto’s Twenst kampioenschap

http://fotos.lochsprinters.nl/#11.0

Nieuws

Veranderingen aan kalender

Afgelopen dinsdag heeft de NFF bekend gemaakt dat het Brabants Kampioenschap is verzet. Dit heeft ook gevolgen voor de 2de regio wedstrijd die wordt gehouden in Dedemsvaart en de inschrijvingen. – Het Brabants Kampioenschap in Read more...