IMGP1516

Matthijs: 25 jaar lid van FCV de Lochsprinters.

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Afhalen nieuwe clubshirts tijdens BBQ

  Hallo leden/ouders, Voor diegenen die voor de vakantie een clubshirt hebben besteld  kunnen deze tijdens de bbq  afhalen bij Harrie Reimink. Oude leenshirt schoon inleveren, shirt met naam kost 10 euro vervanging van shirt Read more...

Nieuws

Nieuwe regio uitslagen/tussenstanden.

Ook na de vandaag verreden vierde regio wedstrijd in Ommen kunt u hier weer de diverse uitslagen en tussenstanden vinden in de regio serie A. Finale uitslag regio4a Ommen. Finale uitslag openklasse regio4a Ommen. Tussenstand Read more...

Nieuws

Uitnodiging lichtwedstrijd in Schoonebeek

Uitnodiging lichtwedstrijd in Schoonebeek : Uitnodiging Lichtwedstrijd 2012 Inschrijven kan nog tot 6 november via de site.