IMGP1516

Matthijs: 25 jaar lid van FCV de Lochsprinters.

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Uitslagen wedstrijd en eindstand promotie NK

Totaal uitslag alle rijders zaterdag: NK Dag 1 Totaal uitslag alle rijders maandag:NK dag 2 Eindstand promotie klasse: PROmotie klasse 2012-2013ommen nk    

Nieuws

Verslag regio 5a Hengelo

Vijf regio kampioenen bij de  Lochsprinters en eerste in de clubstand. Vandaag moesten de Lochsprinters voor hun  laatste regio wedstrijd naar het Twentse Ros in Hengelo. Bij aankomst stonden de bekers al te schitteren in Read more...

Nieuws

Promotieklasse tussenstand na Twents kampioenschap

Door op onderstaande link te klikken kunt u de promotieklasse tussenstand na het Twents Kampioenschap van 25 september in Nijverdal bekijken. Promotieklasse tussenstand na het Twents kampioenschap 2010