District wedstrijden

Zaterdag 3 september is de eerste district wedstrijd in de serie van 5 in Nijverdal.
Dit betekend dat iedere rijder die min. 4 wedstrijden van deze serie gereden heeft een beker zal ontvangen aan het einde van de serie. De beste 4 resultaten van de 5 wedstrijden tellen mee voor een beker. Bij de eerste wedstrijd dient tevens het inschrijfgeld van € 10.- voor alle 5 wedstrijden te worden betaald bij de clubvertegenwoordiger voor 9.20 uur. Latere aanmeldingen/wijzigingen worden niet meer verwerkt.
Trainen 9.00 uur.
Wedstrijd 10.30 uur.
Controleer voor 9.20 uur of je ingeschreven staat in de juiste klasse door te kijken op de lijsten langs de baan.
Sta je niet op de inschrijflijsten of zijn er andere dingen die volgens jou niet kloppen op de wedstrijddag, dan is het de bedoeling dat je niet zelf naar de jury gaat maar dat dit via de clubvertegenwoordiger (Danielle Baan ) loopt.

Ook is het verplicht om deze wedstrijden in ons eigen clubshirt te rijden

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Verslag AK 5 Haaksbergen

Verslag door  Adri: Verslag AK 5 Haaksbergen

Nieuws

Opgavelijst Lichtwedstrijd

Opgavelijst: Opgavelijst Lichtwedstrijd   klik op het plaatje voor een filmpje van 2009