District wedstrijden

Zaterdag 3 september is de eerste district wedstrijd in de serie van 5 in Nijverdal.
Dit betekend dat iedere rijder die min. 4 wedstrijden van deze serie gereden heeft een beker zal ontvangen aan het einde van de serie. De beste 4 resultaten van de 5 wedstrijden tellen mee voor een beker. Bij de eerste wedstrijd dient tevens het inschrijfgeld van € 10.- voor alle 5 wedstrijden te worden betaald bij de clubvertegenwoordiger voor 9.20 uur. Latere aanmeldingen/wijzigingen worden niet meer verwerkt.
Trainen 9.00 uur.
Wedstrijd 10.30 uur.
Controleer voor 9.20 uur of je ingeschreven staat in de juiste klasse door te kijken op de lijsten langs de baan.
Sta je niet op de inschrijflijsten of zijn er andere dingen die volgens jou niet kloppen op de wedstrijddag, dan is het de bedoeling dat je niet zelf naar de jury gaat maar dat dit via de clubvertegenwoordiger (Danielle Baan ) loopt.

Ook is het verplicht om deze wedstrijden in ons eigen clubshirt te rijden

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Tweede Paasdag (a.s. maandag 28 Maart) GEEN training

Hallo rijders en ouders/verzorgers, Maandag 28 Maart vervallen de trainingen voor de groepen 2 en 4 i.v.m. Tweede Paasdag. Namens alle trainers wensen wij jullie een fijn Pasen toe!   Met sportieve groet, Richard Smalbrugge Trainingscoördinator Read more...

Nieuws

Foto’s en tussenstand Scholencross dag 1

Foto’s: https://photos.app.goo.gl/8wMDmSnkxZfuiO5m2 Tussenstand:

Nieuws

61 Lochsprinters aanwezig tijdens 2e regio wedstrijd.

Op deze zonnige oktober dag was het de beurt aan DVO Haaksbergen om de tweede regiowedstrijd van dit seizoen te organiseren.  Er was een groot aantal deelnemers waarvan maar liefst 61 leden van de Lochsprinters. Read more...