Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Mededeling voor leden i.v.m. de scholencross

Op dinsdag 20 en 27 september vindt de jaarlijkse scholencross plaats. Omdat hierdoor de gebruikelijke trainingen op dinsdag vervallen, is voor leden die bij de dinsdaggroepen horen het volgende bedacht: – Leden die op dinsdag Read more...

Nieuws

Verslag regio 4a Hengelo

10 keer goud voor de Lochsprinters in Hengelo.   Vanuit een zonnig maar winderig Nijverdal, zijn 55 rijders van de Lochsprinters vertrokken naar het eveneens zonnig maar winderig Hengelo. Totaal waren er 38 manches op Read more...

Nieuws

[knwu] Afsluitende AK Doetinchem

a.s. zondag staat de laatste AK westrijd van het seizoen 2013 op de kalender. Deze wordt verreden in het prachtige Achterhoek.. bij De IJsselcrossers in Doetinchem. Wij hopen natuurlijk veel rijders (en publiek!) te ontvangen Read more...