Op dinsdag 13 en 20 september a.s. is er scholencross voor de basisscholen uit de gemeente Hellendoorn. Daardoor is er géén training.

Als je op een basisschool buiten de gemeente Hellendoorn zit (je bent lid bij de Lochsprinters) en je wilt graag (met je klasgenootjes) deze dagen meedoen met de wedstrijd, dan kun je je hiervoor opgeven vóór zondag 11 september a.s. bij Rieks Dubbink (penningmeester@lochsprinters.nl). De kosten zijn € 3,00 per persoon. 

De wedstrijd begint beide dagen om 18.30 uur. Om 18.00 uur kan er nog even getraind worden met het starthek.

 

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Donderdag 02 juni geen training i.v.m. Hemelvaartsdag

Beste fietscrossliefhebbers, A.s. donderdag zal er geen training zijn, dit in verband met Hemelvaartsdag. Voor rijders van andere verenigingen geldt dat zij eventueel op woensdag kunnen meetrainen; rijders tot 10 jaar van 18.30 tot 19.30 Read more...

Nieuws

Bowlingmiddag

KOM GEZELLIG BOWLEN MET DE HELE FAMILIE. De bowlingmiddag is op zaterdag 31 januari 2015 van 13:00 tot 16:00 uur bij de bowlingbaan in Nijverdal. We gaan bowlen van 13:00 tot 15:00, daarna eten we Read more...

Nieuws

Uitnodiging Lichtwedstrijd 12 november

Vanuit Schoonebeek hebben wij onderstaande uitnodiging ontvangen voor de Lichtwedstrijd welke op zaterdag 12 november a.s. georganiseerd wordt door hun. Bekijk hier de uitnodiging voor de Lichtwedstrijd 2011. Leden van F.C.V. de Lochsprinters die zich Read more...