Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

De Rietslenke Schoolcrosskampioen 2013

De Rietslenke  schoolcross kampioen 2013. Na 5 manches fietsen zijn de leerlingen van de Rietslenke er opnieuw met de hoofdprijs vandoor gegaan. Was het vorig jaar nog spannend wie de titel zou winnen , dit Read more...

Nieuws

Wedstrijdkalender 2014 staat online

Wedstrijdkalender  2014.   Je kan je nu weer inschrijven voor de wedstrijden van 2014. Je kan inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord , de handleiding staat op de website bij: http://lochsprinters.nl/handleiding-online-inschrijven/ Op de inschrijf kalender staan Read more...

Nieuws

Wedstrijd deelnemers Lichtwedstrijd.

Deelnemers Lichtwedstrijd: Wedstrijd deelnemers Lichtwedstrijd. Er is geen clubvertegenwoordiger aanwezig in Schoonebeek. Deelnemers van de Lochsprinters moeten zich persoonlijk  melden in de kantine van de Derrickcrossers.