Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Verslag regio 3a Schoonebeek

10 eerste plaatsen op regio wedstrijd in Schoonebeek. Zaterdag moesten de Lochsprinters naar het Drentse Schoonebeek voor de derde regio wedstrijd. Met 67 rijders waren we weer goed vertegenwoordigd in de regio, waar in totaal Read more...

Nieuws

Openings wedstrijd gaat NIET door, wel gaan we de clubshirts uirreiken.

Openings wedstrijd gaat NIET door. Helaas, door de vorst en sneeuw van afgelopen dagen is de toplaag niet hard en kan de openings wedstrijd niet doorgaan. Wel gaan we de nieuwe clubshirts uitreiken en een Read more...

Nieuws

[knwu] Kalender 2014 met AK in Nijverdal

De KNWU heeft de kalender van 2014 bekend gemaakt. Een mooie kalender met het WK in Rotterdam en als je de kalender goed bekijkt zie je dat wij, De Lochsprinters, 28 september een AK organiseerd! Dat Read more...