Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Startwedstrijd 1 september

Startwedstrijd –1 sept. 2012 in Nijverdal  !!! Al jarenlang worden de regiowedstrijden georganiseerd  door twee regio’s samen. In ons geval dus de regio’s Noord-Oost en  Oost. Dit jaar wordt er voor de tweede keer een Read more...

Nieuws

Achterhoek wieler spektakel

Aanstaande zondag 27 november 2016 wordt in Varsseveld het Achterhoek wielerspektakel georganiseerd! Het wielerevenement voor jong en oud. Onder andere olympische zilveren medaille winnaar BMX Jelle van Gorkom is aanwezig. En zijn er allerlei activiteiten Read more...

Nieuws

Uitslag en foto’s NK time trial bij Van Gemert.

Uitslag: NK INDOOR Foto’s: https://photos.app.goo.gl/lwLRvHxibgG6WffI2 Verslag door Christiaan: Lochsprinters naar NK indoor timetrial