Related Posts

Nieuws

Aanbieding camping pinksterweekend Winschoten

Beste NK rijders, Aanbieding van Camping Wedderbergen voor Pinksterweekend. Wil je reserveren? neem dan eerst even contact op met Harrie Reimimk want hij heeft al enkele plekken gereserveerd. Email:  fam.reimink@kpnplanet.nl   Goedemiddag, Camping Wedderbergen ligt Read more...

Nieuws

1e dag scholencross groot succes

Op de derde dinsdag van september was het een drukte van belang op de fietscrossbaan van FCV de Lochsprinters. Op deze Prinsjesdag waren er veel prinsjes en prinsessen met de fiets op de crossbaan. Het was een gezellige Read more...

Nieuws

Opgave regiowedstrijd Klazienaveen

rijders nr. Naam: Klasse 901 manuwarnet J 903 castijhuis J 904 suzannereimink D 907 iloyhogenkamp J 910 deankleenscholten J 914 luukscholman J 915 roybrinkman J 917 tomvanheun J 922 reneeplanting M 923 justinmeijer J 929 Read more...