OLIEBOLLEN ACTIE 2016

 

Wie wordt dit jaar de beste verkoper en gaat er met een mooie prijs vandoor?

Ook dit jaar gaan we weer een oliebollen/appelbeignets actie organiseren.

De opbrengst van deze actie komt ten goede aan onze eigen crossbaan.

 

Als je geen oliebollen wilt verkopen, dan mag je ook een vrije gift storten. Alle beetjes helpen.

 

Inleveren Bestellingen kunnen via de mail verstuurd worden naar Rieks Dubbink, penningmeester@lochsprinters.nl Deze moeten uiterlijk woensdag 16 december binnen zijn. Het doorgeven van het aantal zakken oliebollen met krenten, zonder krenten en appelbeignets via de mail is voldoende. Je krijgt een bevestiging terug na je bestelling (eventueel inleveren op Grotestraat 181 Nijverdal mag ook).

 

Betalingen Betalingen kun je overmaken naar rekeningnummer NL85 INGB 000 4080 444 t.n.v. FCV de Lochsprinters te Nijverdal o.v.v. naam en stuurbordnummer vóór 31 december.

Je kunt ook contant betalen bij het afhalen van de oliebollen.

 

Afhalen Het afhalen van de oliebollen/appelbeignets is op woensdag 28 december van 19.00 tot 20.00 uur bij de schietvereniging, Tweede Kampsweg 1 in Nijverdal.

 

Prijs

Net zoals vorig jaar verwachten we weer een strijd tussen de verkopers. Voor de drie beste verkopers hebben wij een mooie waardebon klaar liggen voor een vuurwerkpakket.

 

De bestellijst is uitgedeeld tijdens de trainingen, er liggen er nog wat in de kantine. Maar ook per mail wordt deze toegestuurd. Heel veel succes met de verkoop!!

 

Het bestuur van F.C.V. de Lochsprinters.

 

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Tussenstand scholencross

Scholencross tussenstand. De jury heeft alle uitslagen verwerkt en dit is het resultaat na de eerste dag scholencross;. Op de eerste plaats : schaapskooi 18 fontein 19 rietslenke 20 bongerd 25 marijke 25 peppel 28 Read more...

Nieuws

Uitslag Finale Openingswedstrijd

Finale uitslag van de openings wedstrijd in Nijverdal: Finale openings wedstrijd.