Aanstaande zondag 27 november 2016 wordt in Varsseveld het Achterhoek wielerspektakel georganiseerd! Het wielerevenement voor jong en oud. Onder andere olympische zilveren medaille winnaar BMX Jelle van Gorkom is aanwezig. En zijn er allerlei activiteiten georganiseerd.

Naast alle fantastische wieleractie kun je ook zelf mee doen aan de pump track time trial. Hiervoor kun je je opgeven op deze site: http://achterhoekwielerspektakel.nl/bmx.html

Ook kun je mee doen met je loopfiets!

Veel plezier! Meer info: http://achterhoekwielerspektakel.nl/

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Europees Kampioenschap Haaksbergen

Afgelopen weekend vond het Europees Kampioenschap plaats in Haaksbergen, een groot evenement wat overigens geweldig was georganiseerd door de fietscrossclub uit Haaksbergen. Voor de Lochsprinters hadden we 4 deelnemers, met Luke Kuipers, Kevin Kragt, Dyon Read more...

Nieuws

Deelnemerslijst Nunspeet

Hallo rijders,ouders/verzorgers, In de bijlage de deelnemerslijst voor het Kampioenschap van midden Nederland in Nunspeet. Controleer altijd voor 9.30 uur of je ingeschreven staat in de juiste klasse door te kijken op de lijsten langs Read more...

Nieuws

6 winnaars in finale Startrace Raalte

Zaterdag werd in Raalte de startrace verreden van regio Oost van de Nederlandse Fietscross Federatie. 93 rijders hadden zich ingeschreven van de verenigingen Haaksbergen, Hengelo, Raalte en Nijverdal. Deze race is een opwarmer voor de Read more...