Aanstaande zondag 27 november 2016 wordt in Varsseveld het Achterhoek wielerspektakel georganiseerd! Het wielerevenement voor jong en oud. Onder andere olympische zilveren medaille winnaar BMX Jelle van Gorkom is aanwezig. En zijn er allerlei activiteiten georganiseerd.

Naast alle fantastische wieleractie kun je ook zelf mee doen aan de pump track time trial. Hiervoor kun je je opgeven op deze site: http://achterhoekwielerspektakel.nl/bmx.html

Ook kun je mee doen met je loopfiets!

Veel plezier! Meer info: http://achterhoekwielerspektakel.nl/

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Update: Info Tom Mars

Beste crossers, ouders, Vanmorgen is Tom Mars gevallen tijdens de winter training in Assen, dit gebeurde op het technische 4e stuk. De val was ongelukkig en hij klapte hard op de oploop van de volgende Read more...

Nieuws

Uitslagen District 5A Ommen

Finale District: Finale District 5A Eindstand District serie A Eindstand District 5A Eindstand club;     Reden annuleren openklasse: Door de  geweldige belangstelling voor de openklasse op de laatste wedstrijd zijn de groepen per leeftijd nu zo Read more...

Nieuws

Vragen NK NFF 2018

Zo aan het begin van het wedstrijdseizoen komen er weer wat vragen en onduidelijkheden boven drijven. Deze week waren het met name de vragen over de nationale wedstrijden en het Nederlands Kampioenschap van de NFF. Read more...