Aanstaande zondag 27 november 2016 wordt in Varsseveld het Achterhoek wielerspektakel georganiseerd! Het wielerevenement voor jong en oud. Onder andere olympische zilveren medaille winnaar BMX Jelle van Gorkom is aanwezig. En zijn er allerlei activiteiten georganiseerd.

Naast alle fantastische wieleractie kun je ook zelf mee doen aan de pump track time trial. Hiervoor kun je je opgeven op deze site: http://achterhoekwielerspektakel.nl/bmx.html

Ook kun je mee doen met je loopfiets!

Veel plezier! Meer info: http://achterhoekwielerspektakel.nl/

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Openingswedstrijd: Deelnemers.

Hallo Deelnemers Openingswedstrijd, In de bijlage de deelnemerslijst voor zaterdag, deze hangt s’morgens ook op het bord langs de crossbaan: Deelnemers Openingswedstrijd Controleer je gegevens voor 9.30 uur, is iets niet goed meld het bij je Read more...

Nieuws

Bericht voor oud leden van de Lochsprinters.

Bericht voor oud leden van de Lochsprinters. Onderwerp: Inleveren  “leen”clubshirt. De vereniging wil graag dat oud leden van de Lochsprinters die een leen clubshirt gekregen hebben  deze weer inlevert bij de vereniging. Inleveren kan op Read more...