Let op!! Nog 2 dagen de tijd voor opgave van de bowling middag.

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Opgave Bowlingmiddag

De Bowlingmiddag is dit jaar op zaterdag 26-01-13 vanaf 14:00 uur bij de Bowlingboerderij in Nijverdal. We gaan daar bowlen van 14:00 uur tot 16:00 uur, daarna eten we een patatje met iets erbij. Ook Read more...

Nieuws

Uitleg over clicks en 12-/13-jarigen

Naar aanleiding van de discussies bij Districtswedstrijden in Oost over clicks en de 12-/13-jarigen, heb ik nog maar eens wat dingen op een rijtje gezet. (zie bijlage) Dit gaat over beleid wat door alle clubs Read more...

Nieuws

Uitslagen en tussenstand District 4A Haaksbergen

Finale District:Finale District 4 A Haaksbergen Tussenstand District: Tussenstand District 4 A Haaksbergen Club tussenstand:   Finale openklasse: Finale openklasse