Let op!! Nog 2 dagen de tijd voor opgave van de bowling middag.

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Uitnodiging en opgavelijst Gelders Kampioenschap Kootwijkerbroek.

Uitnodiging: Uitnoging Gelders Kampioenschap Kootwijkerbroek Poster: Poster Flying Bikes Opgavelijst: Opgave Gelders Kampioenschap Controleer altijd voor 9.30 uur of je ingeschreven staat in de juiste klasse door te kijken op de lijsten langs de baan. Read more...

Nieuws

Bestellen eigen clubshirt

Hallo wedstrijdrijders, Heb je nog geen shirt of een leenshirt en wil je graag een eigen wedstrijdshirt? dan kun je deze zowel met of zonder naam bestellen bij Harrie Reimink. Graag voor de vakantie nog even Read more...

Nieuws

Nieuwjaarscross 6 januari

Beste BMXer,   Langs deze weg willen we heel graag aandacht vragen voor de Nieuwjaarscross, die we op zaterdag 6 januari 2018 willen organiseren bij ons op de indoorbaan in Apeldoorn.   De vorige wedstrijd Read more...