Ivm de ledenvergadering is er aanstaande dinsdag 28 februari geen training.

Iedereen is welkom op de ledenvergadering in buurthuis Het Hexel om 20.00 uur.

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

EHBO cursus

Allen, Arjan Klooster heeft met  Hetty Lusseveld overlegd dat, wanneer er genoeg mensen een cursus willen volgen, er een nieuwe opleiding tot EHBO-er gestart  kan worden speciaal voor de BMX. We hopen op veel aanmeldingen Read more...

Nieuws

Mededeling helmbandjes

> Hallo NFF rijders, > > In de bestuursvergadering van 6 mei j.l. is het onderwerp “helmbandjes”  wederom ter sprake gekomen. > HELMBANDJES  moeten vast zitten  als de rijder vanuit Parc-Ferme de startheuvel opgaat. > Read more...

Nieuws

Tussenstand District A1 Schoonebeek

Tussenstand: Tussenstand District A1 Schoonebeek