Beste BMX rijders,

 Hierbij doe ik jullie de info toekomen betreffende TC 2 in Rijswijk (zie Bijlage)   Algemene informatie TC 2 Rijswijk

Op de site van FCC Rijswijk staat alle informatie onder het kopje activiteiten – TC 2. Ook kan je hier de camping reserveren.

          Sportieve groet,

          Bestuur,

          FCC Rijswijk

          Oude Zwethpad, Rijswijk

         Website: https://www.fccrijswijk.nl

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Barbecue en clubcross 23 augustus.

Hallo rijders, ouders/verzorgers, Op 23 augustus houden wij onze jaarlijkse clubcross en BBQ. We willen er een gezellige middag/avond van maken voor iedereen, rijders, ouders/verzorgers, broer(tje)s en zus(jes). • Aanvang training: 13.30 uur • Aanvang Read more...

Nieuws

LET OP!!! Aangepaste trainingsdagen week 18

Hallo rijders en ouders/verzorgers, Woensdagavond 4 Mei is er GEEN TRAINING voor de groepen 3 en 5 in verband met dodenherdenking. Groep 3 kan maandagavond 2 Mei meetrainen met groep 2 van 18.30 uur tot 19.30 uur. Read more...

Nieuws

Opgavelijst NK Ommen

  Leden die mogen meedoen met het NK: Opgavelijst NFF:  NFF_inschrijfsjabloon_nw omm 2   (staat er een “j”  bij deelname dan ben je opgegeven ) ——————————————————————————————————————————— Opgavelijst van website Lochsprinters: Deelnemers zaterdag: NK zaterdag Deelnemers maandag: NK maandag