Als er mensen zijn die (nieuwe) prijsjes voor de verloting tijdens de wedstrijden hebben, dan graag een mail sturen naar secretaris@lochsprinters.nl

Misschien ligt er nog wel iets op zolder wat je toch niet gebruikt. Het moeten wel nieuwe/onbeschadigde spullen zijn.

Wij zijn er blij mee.

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Tijdtraining

De jaarlijkse tijdtraining, meetellend voor de Willem Baan Bokaal zal worden verreden op: Dinsdag 29 oktober door groep 3 en 4 Woensdag 30 oktober door groep 2 en 5 en donderdag 31 oktober door groep Read more...

Nieuws

Crossbaan Lochsprinters totaal vernield

Hallo rijder, gebruikers en ouders, Door de vele regen van dinsdag morgen is de toplaag erg zacht geworden. Er zijn crossers, buurtkinderen en rijders van andere verenigingen die geen besef hebben dat er dan niet Read more...