District wedstrijden

Aanstaande zaterdag 1 april is de eerste district wedstrijd, in de serie van 5 wedstrijden, in Schoonebeek.
Dit betekend dat iedere rijder die minimaal 4 wedstrijden van deze serie gereden heeft een beker zal ontvangen aan het einde van de serie. De beste 4 resultaten van de 5 wedstrijden tellen mee voor een beker. Bij de eerste wedstrijd dient tevens het inschrijfgeld van € 10.- voor alle 5 wedstrijden te worden betaald bij de clubvertegenwoordiger vóór 9.20 uur. Latere aanmeldingen/wijzigingen worden niet meer verwerkt.
Trainen 9.00 uur.
Wedstrijd 10.30 uur.
Controleer voor 9.20 uur of je ingeschreven staat in de juiste klasse door te kijken op de lijsten langs de baan.
Sta je niet op de inschrijflijsten of zijn er andere dingen die volgens jou niet kloppen op de wedstrijddag, dan is het niet de bedoeling dat je zelf naar de jury gaat maar dat dit via de clubvertegenwoordiger (bij de district is dit Marjon Borkent) loopt. Zij zal het dan verder regelen.

Ook is het verplicht om deze wedstrijden in ons eigen clubshirt te rijden.

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Inschrijven voor wedstrijden in 2012

Tijdens de ledenvergadering donderdag 16 februari is het nieuwe systeem voor inschrijven geïntroduceerd. De bedoeling is dat alle leden hiervan gebruik gaan maken om zich aan te melden voor NFF wedstrijden. De komende week ontvangt elk Read more...

Nieuws

Verslag Openingswedstrijd

Verslag: verslag openingswedstrijd

Nieuws

Mededeling en opgavelijst startrace Hengelo

  Beste rijders, ouders/verzorgers Startwedstrijd – 30 maart in Hengelo   In Hengelo wordt as zaterdag een wedstrijd gehouden in de eigen regio (in ons geval dus Regio Oost) voorafgaande aan de regiocompetitie. Deze wedstrijd Read more...