District wedstrijden

Aanstaande zaterdag 1 april is de eerste district wedstrijd, in de serie van 5 wedstrijden, in Schoonebeek.
Dit betekend dat iedere rijder die minimaal 4 wedstrijden van deze serie gereden heeft een beker zal ontvangen aan het einde van de serie. De beste 4 resultaten van de 5 wedstrijden tellen mee voor een beker. Bij de eerste wedstrijd dient tevens het inschrijfgeld van € 10.- voor alle 5 wedstrijden te worden betaald bij de clubvertegenwoordiger vóór 9.20 uur. Latere aanmeldingen/wijzigingen worden niet meer verwerkt.
Trainen 9.00 uur.
Wedstrijd 10.30 uur.
Controleer voor 9.20 uur of je ingeschreven staat in de juiste klasse door te kijken op de lijsten langs de baan.
Sta je niet op de inschrijflijsten of zijn er andere dingen die volgens jou niet kloppen op de wedstrijddag, dan is het niet de bedoeling dat je zelf naar de jury gaat maar dat dit via de clubvertegenwoordiger (bij de district is dit Marjon Borkent) loopt. Zij zal het dan verder regelen.

Ook is het verplicht om deze wedstrijden in ons eigen clubshirt te rijden.

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Mededeling voor leden i.v.m. de scholencross

Op dinsdag 20 en 27 september vindt de jaarlijkse scholencross plaats. Omdat hierdoor de gebruikelijke trainingen op dinsdag vervallen, is voor leden die bij de dinsdaggroepen horen het volgende bedacht: – Leden die op dinsdag Read more...

Nieuws

Openingswedstrijd gaat niet door

Helaas, de jaarlijkse openingswedstrijd die dit jaar gepland stond op 24 maart gaat niet door. Het bestuur heeft deze keuze gemaakt omdat de baan waarschijnlijk niet op tijd klaar is. We hebben afgelopen winter de Read more...