District wedstrijden

Aanstaande zaterdag 1 april is de eerste district wedstrijd, in de serie van 5 wedstrijden, in Schoonebeek.
Dit betekend dat iedere rijder die minimaal 4 wedstrijden van deze serie gereden heeft een beker zal ontvangen aan het einde van de serie. De beste 4 resultaten van de 5 wedstrijden tellen mee voor een beker. Bij de eerste wedstrijd dient tevens het inschrijfgeld van € 10.- voor alle 5 wedstrijden te worden betaald bij de clubvertegenwoordiger vóór 9.20 uur. Latere aanmeldingen/wijzigingen worden niet meer verwerkt.
Trainen 9.00 uur.
Wedstrijd 10.30 uur.
Controleer voor 9.20 uur of je ingeschreven staat in de juiste klasse door te kijken op de lijsten langs de baan.
Sta je niet op de inschrijflijsten of zijn er andere dingen die volgens jou niet kloppen op de wedstrijddag, dan is het niet de bedoeling dat je zelf naar de jury gaat maar dat dit via de clubvertegenwoordiger (bij de district is dit Marjon Borkent) loopt. Zij zal het dan verder regelen.

Ook is het verplicht om deze wedstrijden in ons eigen clubshirt te rijden.

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Let op, wegen afgesloten naar Assen

N48, Zuidwolde tot A28: Hoogeveen, beide richtingen: Wegwerkzaamheden Waar: N48 Ommen-Hoogeveen, Zuidwolde tot A28: Hoogeveen, beide richtingen Wanneer: 5 april 2013 om 19:00 uur t/m 8 april 2013 om 6:00 uur Hinder categorie: Matige hinder Read more...

Nieuws

Opgavelijst District 5B Nijverdal.

Opgavelijst: Opgavelijst District 5B Nijverdal

Nieuws

Uitslagen District 4B Haaksbergen

Uitslag manches: uitslag-manches-4b Uitslag finale: uitslag-finale-4b Clubuitslag: clubuitslag-4b Tussenstand: competitietussenstand-4b-haaksbergen Uitslag openklasse: beste3pk-openklasse