Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Vakantierooster training

Vanaf week 30 t/m 35 is er voor de trainingen een vakantie ro­oster, in die periode vervalt alleen de donderdagav­ond training. De dinsdagavond en woensdagavond blijft gewoon door gaan.

Nieuws

Nieuwe promotieklasse, nu ook voor de jeugd (+ uitnodiging Berlicum)

Beste  crossleden, Vanaf nu kunnen alle crossers die nationaal fietsen meedoen aan de promotieklasse, opgeven kan op de site bij inschrijvingen. De promotieklasse is DE landelijke fietscross competitie van de NFF. Wie is de beste Read more...

Nieuws

Scholencross op HOi tv

Een uitgebreide reportage van de scholencross staat voor vrijdag  18 oktober op de agenda in het programma Sport lokaal, gemaakt door Steef Blikman, vader van Tygo. De uitzending volgt na het programma Passe Partout. Passe Read more...