Voor diegene die een nieuw crossclubshirt heeft besteld, ze zijn eindelijk binnen as dinsdag en as donderdag ben ik aan de baan om de shirts te kunnen leveren. Oude/leenshirts graag schoon inleveren. De shirts kosten Euro 25,00 euro. Graag gepast betalen.

Groet Harrie Reimink

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Einde vrije training op donderdag

De vrije training op donderdag van 19.30 tot 20.30, zal a.s. week (24 oktober) voor het laatst zijn. Deze zal volgend jaar weer terugkomen, wanneer de wedstrijden weer beginnen.   Met sportieve groet, Rinke Tempert Read more...

Nieuws

Uitslagen, verslag en foto’s District A3

Finale District: Finale District A3 Clubuitslag District: clubuits District A3 Tussenstand District: Tussenstand District A3 Nijverdal Top 3 openklasse: Openklasse A3 Verslag, Karin Sasbrink: District 3A Nijverdal Foto’s Albert deel 1 deel 2 Foto’s Christiaan:

Nieuws

Uitslagen Sallands kampioenschap

Finale Sallands: Sallands_2014_uitslagen_per_klasse Beste 3 per klasse: Sallands_2014_uitslagen_beste_3_per_klasse (1) Clubuitslag: Sallands_2014_uitslagen_per_club Tussenstand promotie klasse: Promotie klasse Raalte