Voor diegene die een nieuw crossclubshirt heeft besteld, ze zijn eindelijk binnen as dinsdag en as donderdag ben ik aan de baan om de shirts te kunnen leveren. Oude/leenshirts graag schoon inleveren. De shirts kosten Euro 25,00 euro. Graag gepast betalen.

Groet Harrie Reimink

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Lochsprinters met 54 rijders aanwezig in Ommen.

Vandaag reden de Lochsprinters uit Nijverdal hun 4e regiocompetitie wedstrijd in Ommen Met maar liefst 54 rijders kwamen we aan de start, Het weer viel nog best mee, met `s morgens wat miezer regen en Read more...

Nieuws

Uitslagen District 2B Ommen

Uitslag manches: uitslag-manches-district-2b Uitslag Finale: uitslag-district-finale-2b Top 3: beste3pk-district-2b Clubuitslag: clubuits-district-2b Tussenstand: competitie-stand-20160910-v2 Openklasse: uitslag-openklasse-2b  

Nieuws

Opgavelijst regio 3a Schoonebeek.

Opgavelijst: Opgavelijst regio 3a Schoonebeek