Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Uitnodiging en mededeling NK Ommen

Hallo leden van de Lochsprinters, Wie wil deelnemen aan het NK moet van de 8 nationale wedstrijden die we afgelopen jaar gehad hebben er minimaal  4  verreden hebben. Kijk ook als je op de goeie dag Read more...

Nieuws

Openings wedstrijd gaat NIET door, wel gaan we de clubshirts uirreiken.

Openings wedstrijd gaat NIET door. Helaas, door de vorst en sneeuw van afgelopen dagen is de toplaag niet hard en kan de openings wedstrijd niet doorgaan. Wel gaan we de nieuwe clubshirts uitreiken en een Read more...

Nieuws

Asbestverontreiniging wordt afgedekt

In een persconferentie heeft wethouder Ten Have van de gemeente Hellendoorn aangekondigd dat de asbestverontreiniging rond onze fietscrossbaan wordt gesaneerd. Dit gebeurt door het ophogen van het terrein, ter plaatse van de verontreiniging, met een Read more...