Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Uitslagen en verslag District 3B Hengelo

Uitslag manches: manres8 Uitslag Finale: uitslag-finale-3b Top 3: beste3pk-3b Clubuitslag: clubuits3b Tussenstand: competitie-stand-20162409-tussenstand-3b-hengelo Top 3 openklasse: beste3pk-open Verslag door Karin: district-3b-hengelo

Nieuws

Info en deelnemerslijst District 1A Hengelo

Deelnemers: Deelnemers District 1A Hengelo District wedstrijden Zaterdag 4 april is de eerste district wedstrijd in de serie van 5 in Hengelo. Dit betekend dat iedere rijder die min. 4 wedstrijden van deze serie gereden heeft Read more...

Nieuws

Uitslagen en verslag District 1A Raalte

Finale district: Finale District 1A Raalte Tussenstand district: Tussenstand District 1A Raalte Finale open klasse: Finale openklasse District 1A Tusssenstand club’s:     Verslag: Goede start voor Lochsprinters op eerste District wedstrijd