Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Inleveren oliebollen/appelbeignets lijsten.

INLEVEREN: De bestellijsten inleveren bij Rieks Dubbink, bij voorkeur het bestand via de mail naar rieksdubbink@hotmail.com en anders in de brievenbus(Grotestraat 181 Nijverdal). Inleveren voor donderdag 22 december en voor bedrijven uiterlijk donderdag 15 december. Read more...

Nieuws

Wil jij ook graag je EHBO diploma halen? Geef je dan nu op!

Geachte trainers, ouders/verzorgers, Het is gebleken dat er tijdens de trainingen en de wedstrijden een tekort aan EHBO is. Nu ligt er een voorstel bij de desbetreffende BMX clubs om via de BMX vereniging een Read more...

Nieuws

Opgavelijst openings wedstrijd

Openingswedstrijd Wedstrijddatum: 16 maart 2013 Plaats: Nijverdal Beethovenlaan 81a Sluiting van inschrijving: 9 maart 2013 Status: Inschrijving gesloten   68 Inschrijvingen Stuurbordnummer Naam Licentienummer Klasse Stuurbordnummer Naam Licentienummer Klasse 901 manuwarnet 3302 J 902 bjornhoogland Read more...