Allen,

Het is weer tijd voor een volgende clinic! Samen met nationaal teamrijder Jay Schippers hebben we een primeur! In de achtertuin van de familie Schippers ligt namelijk een volledige BMX baan van 330m inclusief 5m startheuvel en 8mans Pro-Gate. Ideaal om jezelf nog even klaar te stomen voor het NK, EK en WK!

Speciaal voor deze clinic zullen er in samenwerking met BMXProtect goodies worden verloot onder de aanwezigen! Geloof me, het wordt vet!!

Zie de flyer voor alle info. Wees er snel bij, want zoals altijd: VOL=VOl!
Op de flyer staan ook foto’s van de baan.
​​
Morgen worden alle clubs op de hoogte gesteld, dus meld je snel aan 🙂

​De baan ligt 5 minuten af van  de BMX baan in Luyksgestel en Valkenswaard. Dus als je nog even de laatste puntjes op de spreekwoordelijke i wilt zetten kan je gelijk meerdere banen op 1 dag rijden. ​
Met sportieve groet,

Robin van der Kolk

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

VANAF 12 MAART VRIJE TRAINING ELKE DONDERDAG 19.30 UUR – 20.30 UUR.

Vanaf aanstaande donderdag is er  elke donderdag vrije training van 19.30 uur – 20.30 uur. Deze training is voor alle leden. De training is een week eerder dan gepland omdat de laatste weken er nauwelijks Read more...

Nieuws

Wedstrijdverslag NK dag 1

Zaterdag 26 Mei was het dan zover, dag 1 van het Nederlands Kampioenschap 2012 in Doetinchem. De weersomstandigheden waren goed, het was met zon 24 graden behoorlijk aan de warme kant, waar niet alle rijders Read more...