Allen,

Het is weer tijd voor een volgende clinic! Samen met nationaal teamrijder Jay Schippers hebben we een primeur! In de achtertuin van de familie Schippers ligt namelijk een volledige BMX baan van 330m inclusief 5m startheuvel en 8mans Pro-Gate. Ideaal om jezelf nog even klaar te stomen voor het NK, EK en WK!

Speciaal voor deze clinic zullen er in samenwerking met BMXProtect goodies worden verloot onder de aanwezigen! Geloof me, het wordt vet!!

Zie de flyer voor alle info. Wees er snel bij, want zoals altijd: VOL=VOl!
Op de flyer staan ook foto’s van de baan.
​​
Morgen worden alle clubs op de hoogte gesteld, dus meld je snel aan 🙂

​De baan ligt 5 minuten af van  de BMX baan in Luyksgestel en Valkenswaard. Dus als je nog even de laatste puntjes op de spreekwoordelijke i wilt zetten kan je gelijk meerdere banen op 1 dag rijden. ​
Met sportieve groet,

Robin van der Kolk

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Scholencross 13 en 20 september 2016

Op dinsdag 13 en 20 september a.s. is er scholencross voor de basisscholen uit de gemeente Hellendoorn. Daardoor is er géén training. Als je op een basisschool buiten de gemeente Hellendoorn zit (je bent lid Read more...

Nieuws

Kevin Koster Jeugdsporter van gem. Wierden

Verslag van deze avond, gemaakt door Sharon en Charlotte (zussen van Kevin) :Kevin Koster jeugdsporter 2014 Foto’s: