Allen,

Het is weer tijd voor een volgende clinic! Samen met nationaal teamrijder Jay Schippers hebben we een primeur! In de achtertuin van de familie Schippers ligt namelijk een volledige BMX baan van 330m inclusief 5m startheuvel en 8mans Pro-Gate. Ideaal om jezelf nog even klaar te stomen voor het NK, EK en WK!

Speciaal voor deze clinic zullen er in samenwerking met BMXProtect goodies worden verloot onder de aanwezigen! Geloof me, het wordt vet!!

Zie de flyer voor alle info. Wees er snel bij, want zoals altijd: VOL=VOl!
Op de flyer staan ook foto’s van de baan.
​​
Morgen worden alle clubs op de hoogte gesteld, dus meld je snel aan 🙂

​De baan ligt 5 minuten af van  de BMX baan in Luyksgestel en Valkenswaard. Dus als je nog even de laatste puntjes op de spreekwoordelijke i wilt zetten kan je gelijk meerdere banen op 1 dag rijden. ​
Met sportieve groet,

Robin van der Kolk

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Verslag Brabants kampioenschap

Lochsprinters naar Berlicum voor Brabants kampioenschap. 14 rijders van de lochsprinter zijn op 4 mei vroeg uit de veren gekomen om in Berlicum het Branbants Kampioensschap te kunnen rijden. Het was voor de Branbantse club Read more...

Nieuws

Info AK 8 Ommen

Allen,   Willen jullie onderstaande informatie met de rijders van de AK wedstrijden delen.   Tijdens deze afsluitende wedstrijd zal er geen Open Klasse verreden worden.   Het tijdschema is zoals gebruikelijk. Inschrijving;                            Read more...

Nieuws

Foto’s Clubcross

Matthijs: 25 jaar lid van FCV de Lochsprinters.