Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Uitslagen en tussenstanden District 3B Klazienaveen

Finale District: Finale District 3B Klazienaveen Finale openklasse: finale open klasse 3b Uitslag alle rijders: Totaal uitslag alle deelnemers 3B Tussenstand: Tussenstand District 3B Klazienaveen Tussenstand club’s:

Nieuws

Foto’s Bowlen + uitslag Willem Baan bokaal

  Foto’s: Willem Baan bokaal: Joppe Konijnenbelt Totaal uitslag Willem Baan bokaal: WILLEM BAAN 2014 UITSLAG GROEP Rieks Dubbink doorzettersbokaal: Daphne Kappert Uitslag bowlen: BAAN 1 DANI TIJHOF 87 BAAN 2 NIEK BORKENT 85 BAAN 3 Read more...

Nieuws

Uitnodiging startrace

Startwedstrijd – 24 aug. 2013 in Nijverdal !!! Al jarenlang worden de regiowedstrijden georganiseerd door twee regio’s samen. In ons geval dus de regio’s Noord-Oost en Oost. Ook dit jaar wordt er een wedstrijd gehouden Read more...