Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Uitnodigingen van Overijssels en Drents kampioenschap

Hallo leden, Wil je nog deelnemen aan het Overijssels of Drents kampioenschap? dan graag opgeven op de website. Uitnodiging Overijssels kampioenschap in Hengelo: Uitnodiging OK – 2014 Uitnodiging Drents kampioenschap in Schoonebeek: Uitnodiging Drents Kampioenschap 2014 (1) Read more...

Nieuws

Uitslagen District 3A Dedemsvaart

Finale District: Finale District 3A Clubuitslag:  Clubuitslag District 3A Lochsprinters Tussenstand District: Tussenstand District 3A Dedemsvaart Tussenstand club’s   Finale openklasse: Finale Open 3A

Nieuws

Drents Kampioenschap in Assen

Zaterdag 9 oktober werd in Assen het Drents kampioenschap fietscross gehouden op de baan van FC Unitas. Rond half 9 kwamen de eerste Lochsprinters aan op een frisse, wat mistige baan. Rond 8.45 waren alle Read more...