Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Uitslagen en tussenstand District B3 Klazienaveen

Finale District: Finale District B3 Clubuitslag: Clubuitslag District B3 Tussenstand: Tussenstand District B3 Openklasse: Top 3 openklasse

Nieuws

Mededeling en opgavelijst NCK Haaksbergen

Hallo deelnemers aan het NCK, Kijk op de opgavelijst welk stuurbord er op de fiets moet , want op de inschrijflijst staat maar 1 nummerbord bij elke deelnemer. Leden die ook een KNWU licentie hebben Read more...

Nieuws

Verslag Gelders kampioenschap

Joppe Konijnenbelt Gelders kampioen fietscross. Vandaag hadden de Lochsprinters de laatste nationale wedstrijd van dit jaar, hiervoor moesten ze naar Kootwijkerbroek voor het Gelders Kampioenschap. De Flying Bikes had de crossbaan ingrijpend gewijzigd, doordat de Read more...