Verkocht

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Lochsprinters op zoek naar nieuwe voorzitter.

  Hallo leden/ouders Zaterdag heeft onze voorzitter Willien Eikenaar op de jaarlijkse bowling middag aangegeven dat ze door privé omstandigheden per direct stopt als voorzitter van de Lochsprinters. Nu zijn we als bestuur op zoek Read more...

Nieuws

Info en opgavelijst districtwedstrijd 1B Dedemsvaart

  Er zijn 28 juni op de Federatieraad vergadering enkele wijzigingen doorgevoerd door de NFF ,  vanaf nu zijn de regiowedstrijden veranderd in dictrictwedstrijden. De regels die gelden bij de districtwedstrijden staan op de site Read more...

Nieuws

Startwedstrijd 1 september

Startwedstrijd –1 sept. 2012 in Nijverdal  !!! Al jarenlang worden de regiowedstrijden georganiseerd  door twee regio’s samen. In ons geval dus de regio’s Noord-Oost en  Oost. Dit jaar wordt er voor de tweede keer een Read more...