Beste fietscrossvereniging,

Het zijn niet langer plannen, het is nu een feit: we hebben de deuren geopend van onze indoor BMX-ATB track in Apeldoorn en iedereen is welkom!

Langs deze weg willen we heel graag aandacht vragen voor onze indoorbaan. We zouden het super vinden als bijgaande flyer onder de aandacht van jullie leden gebracht kan worden via de mail of eventueel via  de website.

Met dit initiatief willen wij een sportcentrum voor BMX, moutainbike en strider neerzetten, waar zowel de professionele sporter als de recreant zich thuis voelt en graag sport. Hiermee willen we de BMX en ATB sport nog meer op de kaart zetten en promoten. Ook willen we met ons centrum een plek creëren waar men elkaar ontmoet en waar passie voor de sport en sportiviteit hoog in het vaandel staan. Daarnaast willen we graag ons steentje bijdragen in het sociale en maatschappelijke netwerk door scholen en Gemeenten aan ons te verbinden. Uiteindelijk willen we toegroeien naar een landelijk bekend staand sportcentrum.

We hopen op jullie medewerking en verwelkomen jullie graag op onze baan  in Apeldoorn!

Met vriendelijke groet,
Dave en Lisette van Gemert
tel. 055 521 35 44
mobiel 06 11 18 08 37
Prinsenweide 79A
7317 BC Apeldoorn
Hommel 35
7317 BL Apeldoorn
Van Gemert Designs.nl en BMX Shop
Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Clubshirt aan voor fotograaf a.s. woensdag

Op woensdagavond 6 april komt er namens Univé een fotograaf. Deze fotograaf komt foto’s maken van de nieuwe tenten en ook van een aantal rijders. Dus rijders uit de eerste groep op woensdag die een Read more...

Nieuws

Geen vrije training op donderdag

Hallo NK rijders, Helaas, door de vele regen van vandaag is de toplaag erg zacht en kan de vrije training van donderdagavond NIET doorgaan.  

Nieuws

Uitnodiging Kampioenschap Midden Nederland Nunspeet

Fcc de Volharding organiseert het Kampioenschap van midden Nederland op zaterdag 28 maart:   Uitnodiging