Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Wintertraining op zaterdag afgelopen

Beste Lochsprinters, Afgelopen zaterdag was de laatste wintertraining op zaterdagmiddag, omdat we a.s. week weer starten met de reguliere trainingen. Dit jaar was deze extra training op zatrerdag voor het eerst geïntroduceerd met dank aan Read more...

Nieuws

Uitnodiging openingswedstrijd

Openingswedstrijd seizoen 2013 Georganiseerd door: F.C.V. de Lochsprinters Datum: zaterdag 16 maart 2013 Locatie: Beethovenlaan 81a, Nijverdal (ov) Parkeren: Op het grasveld, volgens de aanwijzingen van de parkeerwachters Trainingstijden: 09.30 tot 10.45 voor alle rijders. Read more...

Nieuws

Vierde regio wedstrijd in Ommen.

Onder prima weersomstandigheden werd vandaag de 4e regiowedstrijd verreden op de crossbaan in Ommen. Voor vele rijders een spannende dag  omdat er nog veel punten nodig zijn om kampioen te worden in de regio. Op Read more...