Vanaf week 30 t/m 35 is er voor de trainingen een vakantie ro­oster, in die periode vervalt alleen de donderdagav­ond training.
De dinsdagavond en woensdagavond blijft gewoon door gaan.
Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Update: Ruben Mars

Ruben Ruben is afgelopen zaterdag 28 maart ten val gekomen tijdens de training in Ommen. Hij is hierbij op zijn hoofd/gezicht geland. Vanaf dat moment was Ruben grotendeels niet bij kennis. Heel af en toe Read more...

Nieuws

Verslag scholencross

SPANNENDE STRIJD SCHOLENCROSS 2012 Vorige week en afgelopen dinsdag werden  de jaarlijkse scholencross van de Lochsprinters weer verreden. Met een record aantal deelnemers gingen de scholieren tegelijk met de fietscrossers van de Lochsprinters de baan Read more...

Nieuws

Wedstrijd deelnemers Lichtwedstrijd.

Deelnemers Lichtwedstrijd: Wedstrijd deelnemers Lichtwedstrijd. Er is geen clubvertegenwoordiger aanwezig in Schoonebeek. Deelnemers van de Lochsprinters moeten zich persoonlijk  melden in de kantine van de Derrickcrossers.