Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Uitnodiging en opgavelijst Brabants kampioenschap Nuland.

Uitnodiging:  NFF uitnodiging Brabants Kampioenschap 19-09-2015 Vrije training: Vrije training BK-1 Opgavelijst: Opgavelijst Brabants kampioenschap Clubvertegenwoordiger is Henk Scholman.

Nieuws

Verslag District 4A Nijverdal

VERSLAG DISTRICT 4A NIJVERDAL De dag begint met een stralende zon, dat valt mee want we zijn inmiddels gewend aan natte en koude en natte zaterdagen. De baan ligt er mooi strak bij. Om 9.00 Read more...

Nieuws

uitslag Willem Baan bokaal 2017

Tijdens de jaarlijkse bowlingmiddag (die overigens weer uitermate gezellig was) is ook de Rieks Dubbink beker en de Willem Baan bokaal weer uitgereikt. De Rieks Dubbink aanmoedigingsprijs is dit jaar gewonnen door Emiel Ravenshorst. De Read more...