Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Einde vrije training op donderdag

De vrije training op donderdag van 19.30 tot 20.30, zal a.s. week (24 oktober) voor het laatst zijn. Deze zal volgend jaar weer terugkomen, wanneer de wedstrijden weer beginnen.   Met sportieve groet, Rinke Tempert Read more...

Nieuws

Deelnemerslijst en info District 1B Ommen

 Deelnemers District 1B Ommen: Inschrijflijst District 1B Ommen Vergeten op te geven? dan zaterdag voor 9.30 uur melden bij de clubvertegenwoordiger. District wedstrijden Zaterdag 29 augustus is de eerste district wedstrijd in de serie van 5 Read more...

Nieuws

Vijf eerste plekken tijdens lichtwedstrijd.

  Vanavond hebben we het fietscross seizoen weer afgesloten met de traditionele Lichtwedstrijd in Schoonebeek. Het weer was geweldig en de baan was mooi verlicht. Veel van de rijders hebben alles uit de kast getrokken Read more...