Related Posts

Nieuws

Training in de zomervakantie van week 28 tot en met week 33

In de zomervakantie van week 28 tot en met  week 33 kunnen de groepen 2 t/m 5 trainen op woensdagavond van 19.00 uur tot 20.30 uur. Groep 1 zal gewoon doortrainen op donderdagavond van 18.30 uur Read more...

Nieuws

Einde vrije training op donderdag

De vrije training op donderdag van 19.30 tot 20.30, zal a.s. week (24 oktober) voor het laatst zijn. Deze zal volgend jaar weer terugkomen, wanneer de wedstrijden weer beginnen.   Met sportieve groet, Rinke Tempert Read more...

Nieuws

vervangende wedstrijd

Op 28 oktober zou er een Provinciale wedstrijd in Tiel zijn. Deze wedstrijd kan in Tiel niet doorgaan i.v.m. de nieuwe baan die dan nog niet klaar is. Deze wedstrijd word nu gereden in Assen. Read more...