Scholencross 2017

Op dinsdag 19 en 26 september a.s. is er scholencross voor de basisscholen uit de gemeente Hellendoorn. Daardoor is er géén training.

Als je op een basisschool buiten de gemeente Hellendoorn zit (je bent lid bij de Lochsprinters) en je wilt graag (met je klasgenootjes) deze dagen meedoen met de wedstrijd, dan kun je je hiervoor opgeven vóór zondag 17 september a.s. bij Rieks Dubbink (penningmeester@lochsprinters.nl). De kosten zijn € 3,00 per persoon.

De wedstrijd begint beide dagen om 18.30 uur. Om 18.00 uur kan er nog even getraind worden met het starthek.

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Foto’s District 5A Haaksbergen

Finalefilmpjes: https://www.youtube.com/user/Lochsprinters/videos

Nieuws

Donderdagtraining

Beste fietscrossliefhebbers, A.s. donderdag (15 maart) gaat de donderdagtraining weer van start (als de omstandigheden het toelaten). Van 19.15 tot 20.15 is er vrije training voor alle leden, en zal worden verzorgd door Hans Laarman Read more...

Nieuws

training informatie zomervakantie 2012

Geachte ouders/verzorgers, leden, De laatste regio heeft inmiddels plaatsgevonden, en dit houdt in dat de zomer eraan komt. Wij hebben als trainers afgelopen week vergadert en hebben een aantal punten besproken welke in deze nieuwsbrief Read more...