Scholencross 2017

Op dinsdag 19 en 26 september a.s. is er scholencross voor de basisscholen uit de gemeente Hellendoorn. Daardoor is er géén training.

Als je op een basisschool buiten de gemeente Hellendoorn zit (je bent lid bij de Lochsprinters) en je wilt graag (met je klasgenootjes) deze dagen meedoen met de wedstrijd, dan kun je je hiervoor opgeven vóór zondag 17 september a.s. bij Rieks Dubbink (penningmeester@lochsprinters.nl). De kosten zijn € 3,00 per persoon.

De wedstrijd begint beide dagen om 18.30 uur. Om 18.00 uur kan er nog even getraind worden met het starthek.

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Belangrijk leden nieuws!!!

Geachte leden en/of ouders. Omdat het nog wel eens voor komt dat mensen geen nieuws van ons ontvangen per e-mail, willen we graag via onze website in contact komen met deze mensen, daarom het volgende; Read more...

Nieuws

Let op: 9 en 16 september geen training i.v.m. Scholencross

Op dinsdag 9 en 16 september gaat de selectie training op dinsdag niet door i.v.m. de scholencross welke dan gehouden wordt. Vanaf dinsdag 23 september wordt de selectie training weer hervat!   Met sportieve groet, Read more...

Nieuws

Vakantierooster training

Vanaf week 30 t/m 35 is er voor de trainingen een vakantie ro­oster, in die periode vervalt alleen de donderdagav­ond training. De dinsdagavond en woensdagavond blijft gewoon door gaan.