Beste mensen,

De nationale wedstrijd van 28 oktober was gepland in Tiel

maar is verplaatst naar Assen. De wedstrijd wordt door FC Unitas georganiseerd.

Met vriendelijke sportgroet,

Rob Waaijenberg

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

5 Kampioenen in Tiel

Vandaag waren de Lochsprinters met 30 personen afgereisd naar Tiel om het Open Gelders Kampioenschap te verrijden. Het weer speelde een beetje parten, want het was best frisjes in het zuiden van het land en Read more...

Nieuws

Foto’s, filmpjes, uitslag en verslag Scholencross 2017

Foto’s: https://photos.app.goo.gl/XFOGqkLsuXVqMGWn1 Filmpjes gefilmd door Christiaan: https://www.youtube.com/user/Lochsprinters/videos Uitslag alle deelnemers: Alle deelnemers Uitslag Scholen: School Verslag, Karin Sasbrink: Scholencross 2017

Nieuws

Inschrijven voor wedstrijden in 2012

Tijdens de ledenvergadering donderdag 16 februari is het nieuwe systeem voor inschrijven geïntroduceerd. De bedoeling is dat alle leden hiervan gebruik gaan maken om zich aan te melden voor NFF wedstrijden. De komende week ontvangt elk Read more...