Beste mensen,

De nationale wedstrijd van 28 oktober was gepland in Tiel

maar is verplaatst naar Assen. De wedstrijd wordt door FC Unitas georganiseerd.

Met vriendelijke sportgroet,

Rob Waaijenberg

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Uitslagen District 1 B Dedemsvaart

District uitslag alle Lochsprinters: Club uitslag District 1B Dedemsvaart Uitslag finale District: Finale District 1B Dedemsvaart Tussenstand District: Tussenstand District 1B Dedemsvaart Tussenstand clubs:   Finale openklasse: Finale open klasse 1B  

Nieuws

Zonnige openingswedstrijd in Nijverdal.

Vandaag werd er in het zonnige Nijverdal de openingswedstrijd bij FCV de Lochsprinters gereden. Na een lange en koude winter werden de fietsen weer voor de dag gehaald om de eerste wedstrijd van het seizoen Read more...

Nieuws

Huldiging kampioenen

Uitnodiging Nieuwjaarsreceptie 2016 en huldiging kampioenen U bent op dinsdag 5 januari 2016 van harte welkom op de nieuwjaarsreceptie en huldiging van kampioenen. Burgemeester Anneke Raven houdt een nieuwjaarstoespraak Aansluitend vindt samen met wethouder Johan Read more...