Beste mensen,

De nationale wedstrijd van 28 oktober was gepland in Tiel

maar is verplaatst naar Assen. De wedstrijd wordt door FC Unitas georganiseerd.

Met vriendelijke sportgroet,

Rob Waaijenberg

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Verslag en uitslagen Sallands Kampioenschap

Teun Scholman Sallands Kampioen. De Lochsprinters zijn zaterdag naar Dedemsvaart geweest voor het Sallands kampioenschap fietscross. Nu onze club te horen kreeg dat we volgend jaar met Pinksteren het Nederlands Kampioenschap mogen organiseren, waren er Read more...

Nieuws

training informatie zomervakantie 2012

Geachte ouders/verzorgers, leden, De laatste regio heeft inmiddels plaatsgevonden, en dit houdt in dat de zomer eraan komt. Wij hebben als trainers afgelopen week vergadert en hebben een aantal punten besproken welke in deze nieuwsbrief Read more...

Nieuws

[KNWU] 3-Nations BMX Cup Zolder

KNWU licentiehouders die graag naar de 3-nations cup in Zolder willen, kunnen het tijdschema downloaden en overige info bekijken op de KNWU site: http://www.knwu.nl/mededeling/bmx-inschrijving-3-nations-cup-zolder-belgie http://www.knwu.nl/mededeling/uitnodiging-3-nations-cup-zolder-belgie Inschrijving is geopend en sluit op 27 augustus 2013. Deze Read more...