Op zaterdag 26 augustus hebben wij weer genoten van onze jaarlijkse clubcross en bbq. Tijdens deze gezellige middag zetten we elk jaar onze kampioenen en eventuele jubilarissen in het zonnetje.

Zo ook dit jaar. We hadden allereerst twee Nederlands Kampioenen binnen onze club. Dit jaar allebei meiden. De jongste van de twee is Isa Baan. Zij heeft drie kampioenschappen op haar naam weten te schrijven en als grootste overwinning werd ze Nederlands Kampioen NFF in Kampen.

Dan hebben we nog Britt Tijhof zij wist bij de KNWU twee Top Competitie wedstrijden op haar naam te schrijven en mocht ook de titel Nederlands Kampioen KNWU in ontvangst nemen. Als klap op de vuurpijl werd Britt ook nog eens tweede op het Europees Kampioenschap in Frankrijk (Bordeaux).

Ook hadden we dit jaar twee jubilarissen in ons midden. Stephan Geerling en Bjorn Hoogland zijn dit jaar beide al 25 jaar lid van onze club. Een hele prestatie! Zij zijn dan ook door Harry in het zonnetje gezet.

En zo dachten wij aan iedereen gedacht te hebben binnen onze club, maar niets was minder waar. Zo zijn wij als bestuur toch een van onze trouwe leden vergeten in het zonnetje te zetten. Hij is nog steeds lid van onze vereniging, al is hij niet meer actief bezig binnen de bmx sport, zijn licentie staat dan wel op de Lochsprinters. We hebben het dan over Jeffrey Hoogland. Hij heeft afgelopen jaar een super prestatie neergezet als baanwielrenner. Hij is 2e geworden op het WK met de teamsprint in Hong Kong.

Een presentje is inmiddels bij Jeffrey thuis gebracht en bij deze willen wij hem alsnog in het zonnetje zetten voor de prestatie die hij heeft neergezet!

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Verslag Sallands kampioenschap Ommen

Sallands kampioenschap.                                                                                           08-09-2012   Zaterdag werd de eerste landelijke wedstrijd  in het seizoen 2012-2013 verreden in Ommen. De Lochsprinters waren met 45 inschrijvingen de grootste vereniging die meedeed uit heel Nederland. S’morgens  om 8.45 uur Read more...

Nieuws

Startrace in Hengelo gaat NIET door !!

Door de slechte weersomstandigheden van de afgelopen weken is de baan helaas onvoldoende berijdbaar om de startwedstrijd van aankomende zaterdag 30 maart door te laten gaan.

Nieuws

Opgavelijst en info District A1 Klazienaveen

Opgavelijst: Inschrijving lochsprinters.nl District regels: er zijn enkele wijzigingen door gevoerd zoals aanvang wedstrijd, lees dit even goed door zodat je op en top op de wedstrijd kan verschijnen. District regels: District regels 2016 (03-03-2016) District wedstrijden Read more...