Op zaterdag 26 augustus hebben wij weer genoten van onze jaarlijkse clubcross en bbq. Tijdens deze gezellige middag zetten we elk jaar onze kampioenen en eventuele jubilarissen in het zonnetje.

Zo ook dit jaar. We hadden allereerst twee Nederlands Kampioenen binnen onze club. Dit jaar allebei meiden. De jongste van de twee is Isa Baan. Zij heeft drie kampioenschappen op haar naam weten te schrijven en als grootste overwinning werd ze Nederlands Kampioen NFF in Kampen.

Dan hebben we nog Britt Tijhof zij wist bij de KNWU twee Top Competitie wedstrijden op haar naam te schrijven en mocht ook de titel Nederlands Kampioen KNWU in ontvangst nemen. Als klap op de vuurpijl werd Britt ook nog eens tweede op het Europees Kampioenschap in Frankrijk (Bordeaux).

Ook hadden we dit jaar twee jubilarissen in ons midden. Stephan Geerling en Bjorn Hoogland zijn dit jaar beide al 25 jaar lid van onze club. Een hele prestatie! Zij zijn dan ook door Harry in het zonnetje gezet.

En zo dachten wij aan iedereen gedacht te hebben binnen onze club, maar niets was minder waar. Zo zijn wij als bestuur toch een van onze trouwe leden vergeten in het zonnetje te zetten. Hij is nog steeds lid van onze vereniging, al is hij niet meer actief bezig binnen de bmx sport, zijn licentie staat dan wel op de Lochsprinters. We hebben het dan over Jeffrey Hoogland. Hij heeft afgelopen jaar een super prestatie neergezet als baanwielrenner. Hij is 2e geworden op het WK met de teamsprint in Hong Kong.

Een presentje is inmiddels bij Jeffrey thuis gebracht en bij deze willen wij hem alsnog in het zonnetje zetten voor de prestatie die hij heeft neergezet!

Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Inschrijflijsten District B3 Klazienaveen

Clubtaart: Clubtaart District B3 Clubs: Inschrijving Clubs District B3 Klasses: Inschrijving klasses District B3

Nieuws

Parkeren op grasveld verboden

Politie gaat overtreders bekeuren De gemeente Hellendoorn heeft de toestemming om te mogen parkeren op het grasveld naast de fietscrossbaan tijdens de trainingen ingetrokken. Indien er wel op het grasveld wordt geparkeerd dan kan dat Read more...