Related Posts

Nieuws

Verslag Gronings kampioenschap Zevenhuizen

3 kampioenen  fietscross in het Groningse Zevenhuizen. Zaterdag 22 september stond het Gronings kampioenschap fietscross in Zevenhuizen op de kalender . Al heel vroeg vertrokken 24 rijders met aanhang richting het koude noorden waar de Read more...

Nieuws

Wegafsluiting 24 sept. District 3B Hengelo

  Geachte leden van de fietscrossclubs District Oost, Op 24 september a.s. organiseert FCV Het Twentse Ros in Hengelo de 3e districtswedstrijd van de B-serie. Deze wedstrijd zal nog worden verreden op onze huidige baan Read more...

Nieuws

Bmx clinic

Van Gemert Designs en F.C.V. de Lochsprinters organiseren samen een clinic voor zowel rijders als ouders/verzorgers, op zondag 25 oktober . Klik op de link voor meer informatie. Uitnodiging clinic Nijverdal . (deelname is gratis) .