Related Posts

Nieuws

Verslag regio 2A Haaksbergen.

Lochsprinters naar Haaksbergen voor 2e regio wedstrijd. Zaterdag moesten de Lochsprinters naar Haaksbergen voor hun 2e regio wedstrijd van het seizoen. Na Raalte waar de eerste punten bij elkaar gefietst waren moesten ze op de Read more...

Nieuws

Info districtwedstrijd 1B Nijverdal

District wedstrijden Zaterdag 3 september is de eerste district wedstrijd in de serie van 5 in Nijverdal. Dit betekend dat iedere rijder die min. 4 wedstrijden van deze serie gereden heeft een beker zal ontvangen Read more...

Nieuws

Verslag en uitslag Jubileum wedstrijd

Lochsprinters vieren jubileum met fietscross en loopfiets wedstrijd. Vandaag hebben de Lochsprinters hun 30 jarig bestaan als fietscross vereniging gevierd met een fietscross en loopfiets wedstrijd. Fietscrossen zijn ze we wel gewend bij de vereniging Read more...