Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Uitslagen startrace

Uitslag startrace District Oost Nijverdal:  Finale startrace Nijverdal Uitslag startrace District Noord-Oost Schoonebeek: Finale startrace Schoonebeek

Nieuws

Deelnemerslijst Nunspeet

Hallo rijders,ouders/verzorgers, In de bijlage de deelnemerslijst voor het Kampioenschap van midden Nederland in Nunspeet. Controleer altijd voor 9.30 uur of je ingeschreven staat in de juiste klasse door te kijken op de lijsten langs Read more...

Nieuws

Crossbaan verkozen tot sportieve aanwinst 2012

Crossbaan Lochsprinters sportieve aanwinst van Gemeente Hellendoorn   Verslag:   LOCHSPRINTERS GAAN MET TITEL ‘SPORTIEVE AANWINST 2012’ NAAR HUIS.   Met een grote groep vrijwilligers van de Lochsprinters waren we gisterenavond aanwezig in het ZININ Read more...