Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Uitslagen en foto’s District A2 Ommen

Finale District: Finale District A2 Clubuitslag District: Clubuitslag District A2 Tussenstand District: Tussenstand District A2 Uitslag openklasse: Openklasse A2 Verslag District, verzorgt door   Verslag: District 2A   Foto’s:  klik op de foto Finalefilmpjes: https://www.youtube.com/user/Lochsprinters/videos

Nieuws

Twee kampioenen in Klazienaveen

De eerste provinciale wedstrijd stond weer op het programma voor de fietscrossers, 38 Lochsprinters zijn uit hun winterslaap gekomen en weer klaar voor het nieuwe seizoen. Voor een aantal de eerste wedstrijd van het seizoen, Read more...

Nieuws

Oliebollenactie 2013

In oktober heeft elk lid een oliebollen lijst ontvangen via de clubmail. (Mocht je de mail kwijt zijn of geen clubmails ontvangen meld dit dan even: help@lochsprinters.nl) We hopen, nu we een maandje verder zijn Read more...