Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Opgavelijst Sallands kampioenschap Ommen

rijders nr. Naam. Klasse 902 bjornhoogland J 902 bjornhoogland PJ 903 castijhuis J 905 gijskevelham J 906 robinhoogland J 909 jordyteravest J 911 stephangeerling J 913 robinboevink C 913 robinboevink J 914 luukscholman PJ 914 Read more...

Nieuws

Asbest gevonden op terrein fietscrossbaan

Asbest op terrein fietscrossbaan. Zoals al eerder aangekondigd is er in opdracht van de provincie Overijssel en de gemeente Hellendoorn bodemonderzoek uitgevoerd op onze fietscrossbaan. Gisteren, 3 november, is het resultaat van het onderzoek door Read more...

Nieuws

Gebruik nieuwe parkeerplaats

Beste allen, Het gras op onze nieuwe parkeerplaats is inmiddels wel zo ver, dat we deze in gebruik kunnen nemen. Parkeer dus vanaf nu op de nieuwe parkeerplaats, en niet meer op het grasveld waar Read more...