Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Uitslagen District 1A Hengelo

Clubuitslag Lochsprinters: Clubuitslag Lochsprinters Finale District: Finale District 1A Tussenstand District: Tussenstand District1A Finale Openklasse: Finale Openklassse 1A Tussenstand club:

Nieuws

Info en opgavelijst District 1B Dedemsvaart

District wedstrijden Zaterdag 30 aug. is de eerste district wedstrijd in de serie B  in Dedemsvaart. Iedere rijder die min.4 wedstrijden van deze serie gaat rijden krijgt bij de laatste wedstrijd in Schoonebeek een beker. Read more...

Nieuws

CLINIC BOSaanZ groot succes

Maandagavond  3 oktober, net voor halfzeven,  was even een spannend moment voor de mensen van FCV de Lochsprinters. Komen er wel kinderen van de buurtscholen naar de clinic in het kader van BOSaanZ. Gelukkig kwam Read more...