Categories: Nieuws

Related Posts

Nieuws

Mededeling en opgavelijst startrace Hengelo

  Beste rijders, ouders/verzorgers Startwedstrijd – 30 maart in Hengelo   In Hengelo wordt as zaterdag een wedstrijd gehouden in de eigen regio (in ons geval dus Regio Oost) voorafgaande aan de regiocompetitie. Deze wedstrijd Read more...

Nieuws

Uitslagen District 4B Haaksbergen

Uitslag manches: uitslag-manches-4b Uitslag finale: uitslag-finale-4b Clubuitslag: clubuitslag-4b Tussenstand: competitietussenstand-4b-haaksbergen Uitslag openklasse: beste3pk-openklasse

Nieuws

Uitnodiging clubcross en BBQ

Clubcross en BBQ Na de vakantie op zaterdag 25 aug. houden  wij een clubcross welke zal mee tellen voor de Willem Baan bokaal en aansluitend zal de jaarlijkse BBQ plaats vinden,waarbij iedereen lekker kan bijkletsen Read more...