Related Posts

Nieuws

Uitnodiging en opgavelijst Overijssels kampioenschap Ommen

Uitnodiging: Uitnodiging Overijssels Kampioenschap 2016 Opgavelijst: Lochsprinters De wedstrijden gaan weer beginnen. We zien er naar uit om de rijders weer aan het starthek te zien! LET OP: Laatste instapkans nieuwe promotieklasse, nu ook voor de jeugd. Read more...

Nieuws

Informatie NK Winschoten en plaatsingswedstrijd

NK, Huisregels: Huisregels NK Uitnodiging: Uitnodiging nk 2016 Aanvulling: Aanvullende informatie nk 2016 Plaatsingswedstrijd, Iedere NFF kaarthouder mag meedoen aan de NK plaatsingswedstrijd! De NK plaatsingswedstrijd telt mee voor de NK deelname. De uitslag van de NK plaatsingswedstrijd Read more...

Nieuws

61 Lochsprinters aanwezig tijdens 2e regio wedstrijd.

Op deze zonnige oktober dag was het de beurt aan DVO Haaksbergen om de tweede regiowedstrijd van dit seizoen te organiseren.  Er was een groot aantal deelnemers waarvan maar liefst 61 leden van de Lochsprinters. Read more...